Σάββατο, Μαΐου 19, 2007

Η Μιμή Ομολογεί: Έχει Κάνει (Και???) Botox

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ok! η ηθοποιός (?) Μιμή Ντενίση παραδέχεται ότι ναι, έχει κάνει Botox!«Έχω κάνει botox στο σηµείο ανάµεσα στα φρύδια, γιατί πάντα κάνω µια γκριµάτσα που φαίνεται άσχηµη. Σιγά το κακό!». Μετά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Μιμή αποτελεί τη δεύτερη ελληνίδα σελέμπριτι που ομολογεί ότι η επιδερμίδα της παραμένει λαμπερή και λεία εξαιτίας των συγκεκριμένων μυοχαλαρωτικών ενέσεων.
Η μεγάλη σημασία της συγκεκριμένης είδησης όμως γίνεται αντιληπτή μόνο εάν σκεφτούμε ότι ο ιατρός εγχύοντας το σκεύασμα πάνω στους μυς της σταρ δεν τους επιτρέπει να συσπώνται, με αποτέλεσμα να προκαλεί την αδυναμία και παράλυσή τους, και να επηρεάζει την ικανότητα ομιλίας, μάσησης, κατάποσης και κίνησης των βλεφάρων της. Προκύπτει επομένως το εξής ερώτημα: "Μήπως η Μιμή είναι τελικά καλή ηθοποιός, μήπως πράγματι έχει ταλέντο αλλά το μπότοξ δεν της επιτρέπει να το εκφράσει"???
Και αν όντως βάζει τα κάλλη πάνω από τον πόνο (και το ταλέντο...) θα προχωρούσε ποτέ σε κάποια επέμβαση??? «Πριν από δύο χρόνια είχα ρωτήσει έναν πολύ µεγάλο πλαστικό χειρουργό αν θα χρειαζόταν να κάνω κάποια επέµβαση και µου είπε ότι αν έκανα λίφτινγκ, θα κατέληγε το µάτι µου σαν Κινέζας! Πρέπει, λέει, πρώτα να πέσει λίγο και µετά να το τραβήξουµε. (Γελάει.) Ευτυχώς, έχω πολύ ανθεκτικό δέρµα, το κληρονόµησα από τη µαµά µου. Θεωρώ όµως πολύ σηµαντικό στην εποχή µας να έχεις για πολλά χρόνια την εικόνα που θέλεις.» Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι πως αν πραγματοποίησει την επέμβαση αυτή, δεν θα είναι για να ανακτήσει τη χαμένη της νιότη , αλλά για να αποδείξει πως ως ηθοποιός διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να υποδυθεί την "σχιστομάτα", 15χρονη, ιαπωνέζα Madame Butterfly...

Δεν υπάρχουν σχόλια: